Vi er den grafiker Århus kommer til, og ikke uden grund

Hos V2 Design arbejder vi blandt andet som grafiker i Århus. Som grafiker er det vores rolle at skabe et stykke målrettet kunst. En smuk illustration er ikke nok i sig selv, den skal have et formål og en mening for at blive effektiv grafik.

Vi vil være den bedste grafiker Århus har set

Hvordan bliver man de bedste til arbejdet som grafiker? Som vi ser det, handler det om at tilgå en kunstform professionelt og struktureret. Som i arkitektur, bliver man som grafiker også nødt til at kunne tilpasse sig forskellige stilarter, alt efter opgavens natur. Skal illustrationen fremstå håndtegnet, eller være et bearbejdet foto? Skal det være en rustik vintage skrift eller en tidsløst kursiv? Gennem designprocessen finder vi den rigtige løsninger, og udvikler dertil det perfekte produkt. Det er godt grafisk arbejde.

Hvad skal du bruge en grafiker til?

Som grafiker udvikler vi grafisk design, grafisk identitet og fri grafik. Her kan du læse mere om grafisk design. En grafisk identitet er den visuelle side af en virksomhed, et brand eller et produkt. Den er det visuelle sprog, som skal kunne læses let og effektivt, men det skal samtidig være smukt og betagende. En grafisk identitet kan være alt lige fra Nike’s berømte pil, til en bogs omslag, og hos V2 Design har vi erfaring med alle former.

Grafisk arbejde kan også være noget så simpelt som en enkelt plakat eller visitkort, uanset størrelsen på det grafiske arbejde, vil udgangspunktet altid være det samme; en grundig designproces i tæt dialog med klienten, og et endeligt produkt i højeste kvalitet.

Vi skaber smukt og effektivt grafisk design, som sætter dig over dine konkurrenter, og giver din forretning, brand eller produkt det udtryk det fortjener.

Hvad dækker vores arbejde som grafiker over?

For eksempel følgende:

 • Logoer
 • Plakater
 • Produkttegninger
 • Illustrationer
 • Bogomslag
 • Flyers

Hvilket alt sammen er meget industrielt, det kan også være ting som:

 • Skitseringer
 • Tegning af bygninger
 • Karikaturer
 • Håndskrift
 • Og meget mere…

Hvad der præcis kræves af en grafiker afhænger af den stillede opgave, så du kan se os som ikke blot en grafiker Århus har for sig selv, men som en “artist for hire” til rådighed for alle. Vi leverer præcis den grafik du har brug for, uanset stil og mængde.

Freelance Grafisk Designer

Lær om fordelene ved at samarbejde med en freelance designer, og se hvad vi kan gøre for dig

Tryksager

En grafisk identitet er ikke komplet uden tryksager, så vi udvikler selvfølgelig også flyers, brochure, plakater, kataloger, visitkort, mm.

Grafisk Design

Vi står for godt og unikt grafisk design. Her kan du læse om hvordan vi sikre et grafisk design der er bedre end “godt nok” og hvilke former for grafisk design vi tilbyder