Gode logoer er stilrene, genkendelige og unikke. Og så er vores endda arkitekttegnede.

Alle fortjener et godt logodesign. V2 Design skaber logoer til både store og små virksomheder.

Logodesign er en kunst som mange tager for givet. Et logo rummer en hel identitet, og skal kommunikere et klokkeklart budskab ved første blik. Et logo repræsentere en virksomhed, derfor skal det ikke bare være “okay” eller “godt nok”, det skal være perfekt. Dette er vores tilgang til logodesign.

Arkitekttegnede logoer, bogstaveligt talt

Hvad adskiller V2 Design fra andre grafiske designere, og hvad gør vores logoer til noget særligt, i forhold til andre der tilbyder logodesign i Århus? V2 Design er skabt på Aarhus Arkitektskole, vores grafiske designere har også en baggrund på arkitektskolen, og det er vi stolte af. Danske arkitekter har et verdensomspændende godt omdømme, og det er ikke uden grund. Vi tager arkitektens arbejdsproces og overfører den til logodesign; intet er tilladt til tilfældighederne, der er ingen løse ender, der er ingen handlinger uden tanker bag, og en løsning er ikke god nok, før den er perfekt. Vi kender til alt hvad der kan gøres, derfor ved vi også hvad der bør gøres. Med V2 Design får du den danske arkitekturs verdensberømte stil som rygrad i dit nye logodesign, og dermed et sandt arkitekttegnet logo.

Trinet over konkurrencedygtige

Når vi udvikler dit nye logodesign, udføres arbejdet af nogle af de højest kunstnerisk uddannede individer i Danmark, ved hjælp af industriens ledende værktøjer; vi er specialister i Photoshop, Illustrator, InDesign mm. Alt sammen det ypperste indenfor professionelt grafisk software. Der findes ingen bedre værktøjer, og vi er blandt de bedste til at bruge dem.

Vi er vant til at arbejde med indtryk, følelser, stemninger og atmosfære, dette kan spores i vores logoer. Der er altid en tanke bag de logoer vi udvikler, et klar budskab som logoet har til opgave at udtrykke klart og uden betænkning. Budskabet er op til vores klienter, og vi garanterer at leverer det logo som din virksomhed har fortjent.

Og så er vi forresten billige. Et logodesign fra V2 Design udvikles i tæt samarbejde med vores klienter, til en fast lav pris, som omfatter en 3-trins designprocess, udviklet for at skabe maksimal tryghed, dialog og koordination mellem os som udviklere og vores klienter. Nem, fastlagt og åben dialog, til en pris hvor alle kan være med; det er vores måde at sikre gode logoer til alle!

Hvad indeholder et logo fra V2 Design?

  • Logoer i alle størrelser. Vores logoer er baseret på vektorgrafik, det betyder, at de altid vil fremstå knivskarpt, og kan skaleres til ethvert brug; alt fra visitkort til tryk på siden af den lokale buslinje.
  • Professionel kvalitet. Vi tager en gennemgående designprocres og perfektionerer resultatet med det tungeste og mest avancerede grafiske software.
  • Ingen skyhøje regninger. Et logo bør ikke koste titusindvis af kroner, det er der simpelthen ingen grund til. V2 Design udvikler logoer til en pris som alle kan forholde sig til, den afhænger nemlig af hvad du som klient har brug for, intet mere, intet mindre.
  • Fuld vejledning i grafisk identitet. Med V2 Design får du ikke bare stukket et logo i hånden efterfulgt af et farvel og tak. Vi hjælper og vejleder til optimalt brug af dit nye logoer; alt lige fra bestilling af merchandise til indretning af fysiske butikker. Vi fører vores arbejde til døren.

Rabat på logodesign til iværksættere under 30 år:

-25%