Tryksager er den del af en virksomhed som er til at tage og føle på.

Vores tryksager er fra starten optimeret til pressen, vi vejleder med alt fra farver til papirtykkelse.

Tryksager omfatter alt lige fra visitkort til brossure og plakater. Et velfungerende brand er både godt repræsenteret i grafisk udtryk på nettet og bag diverse skærme, men ikke mindst i trykt form. Optimale farver, komposition, papirtype, dimensionering, læsbarhed og meget mere, er med til at definere gode tryksager, og gode tryksager er med til at definere en virksomhed eller et brand.

Hvordan skaber vi gode tryksager?

Hos V2 Design starter udviklingen af enhver tryksag med vores klienter. En tryksag bør være langt mere end blot blæk på papir, den bør være en integreret del af en virksomheds udtryk, og ikke kun følge, men også udbygge virksomhedens grafiske udtryk gennem noget folk kan stå med i hænderne, på en måde som grafik på en skærm aldrig kan formå. Derfor starter vi med at tilpasse enhver tryksag til hver enkel klient. Dit grafiske udtryk vil danne rammen om tryksagerne, og derfra udvikles designet med henblik på tryk fra start til slut. Vores viden om farvespektrummer, bleed, opløsning, POD’s, formater, komprimering og meget mere kombineret med industriens førende software og knowhow, sparer dig for alt besværet, og sikre dig skræddersyede tryksager i uovertruffen kvalitet.

En del af en samlet pakke, eller lige hvad du har brug for.

Vi tilbyder altid udvikling af tryksager som et supplement til logodesigns og webdesign. Hvis I er en nyopstartet virksomhed, kan dette hjælpe jer med at samle hele opstarten af jeres grafiske identitet under ét tag, nemlig vores. Nemt, ikke? I kan selvfølgelig også altid kontakte os angående fritstående tryksager, vi vil altid levere tryksager som passer ind i jeres grafiske udtryk, uanset om det er os der har skabt det eller ej.

Vi ser enhver tryksag som en mulighed for at udtrykke sig, for at udtrykke jer og jeres identitet! Vi har ikke et antal faste skabeloner at vælge imellem, vi vil hellere spare med jer, gå på opdagelse i hvad der er muligt, og udvikle hver tryksag fra bunden op. Det kan føre til alt fra afdæmpede klassisk elegante tryksager, til farverige modige udtryk og originale løsninger, det er helt op til jer.

Og ligesom med vores logo- og webdesigns er vi, også når det gælder tryksager, godt med på prisen. Vores priser starter ved 600 kr. og afhænger af tryksagens omfang og kompleksitet, men vi er rimelige at handle med, om du er nyopstartet eller en millionforretning.  Vi arbejder sammen med eksterne trykkerier, og den samlede pris på vores tryksager vil derfor afhænge af trykkeriernes priser, men vi vejleder dig hele vejen i forhold til priser, behov, mængder og genoptryk, og gennem aftaler med vores samarbejdspartnere hos trykkerierne, sikre vi, at vores tryksager altid er i højeste kvalitet, til de laveste priser.

Hvad kan V2 Design levere af tryksager?

  • Kun fantasien sætter grænser. Vi kan levere alt fra visitkort og plakater til tryk på t-shirts og bannere. Kontakt os og fortæl os hvad du har brug for, så finder vi den helt rigtige løsning.
  • Uovertruffen kvalitet. Der findes ikke tryksager af højere kvalitet end den vi leverer fra V2 Design. Vi benytter os af den førende software til design og opsætning af tryksager og vi arbejder sammen med både store trykkerier til store printordrer og små trykkerier som giver mulighed for mere unikke udtryk.
  • Du har stor indflydelse på prisen. Vi skal med glæde trykke 500 flyers til din virksomhed, vi skal lige så gerne trykke 5. Vi påtager os opgaver af alle størrelser, du vil derfor aldrig blive fanget med for store udgifter og for store ordrer, vi laver lige præcis det du beder os om, intet mere, intet mindre.
  • Fra konsultation til en pakke med posten. Dine tryksager fra V2 Design starter med, at du fortælle os hvad du har brug for, og ender med at du modtager en pakke med dine færdige tryksager, vi klarer alt derimellem.

Rabat på tryksager til iværksættere under 30 år:

-15%