V2 Design leverer skræddersyede webdesigns til virksomheder og privatpersoner.

Lad os hjælpe dig med at få en personlig, smuk, og levende hjemmeside, som du selv kan styre!

En hjemmeside er altafgørende for at nå ud til kunder og forbrugere, men en hjemmeside er ikke bare en hjemmeside. Du har brug for en hjemmeside som klart og intuitivt formilder dit budskab eller produkt til dine kunder, som er en del af dit brand og som du selv kan administrere uden en doktorgrad i IT, og det er lige præcis hvad vi hos V2 Design kan skabe for dig.

Skræddersyet webdesign kombineret med WordPress’ geniale platform.

WordPress er en af de mest udbredte platforme til hjemmesider og webdesign, og med god grund! Gennem WordPress intuitive og veletablerede system, bliver din nye hjemmeside overskuelig, let at administrere og så der er altid hjælp at hente fra WordPress’ egen hjemmeside. Vi tager udgangspunkt i WordPress’ mange muligheder, igennem de tusindvis af temaer som er tilgængelige som baser for hjemmesider, og når vi har fundet det helt rigtige tema til netop din hjemmeside, skræddersyer vi indhold, farver, skrifttyper, billeder, animationer, overgange, menuer og alt andet, så du ender med en komplet unik hjemmeside som stadig kan kontrolleres nemt og intuitivt. Kort sagt får du en unik hjemmeside som dækker alle dine behov, og som du nemt selv kan styre, opdatere og endda ændre hvis behovet melder sig.

Er det at få lavet en hjemmeside ikke frygteligt indviklet?

Ikke når V2 Design laver din nye hjemmeside. Vi hjælper dig med alt fra domæneregistrering til den sidste linje kode! Som vi ser det, skal en hjemmeside designes og afleveres som enhver anden ydelse; uden forpligtelser og som et færdigt produkt. Det er nærtliggende at tro, at det at få lavet en hjemmeside indebærer en masse periodiske og dyre opdateringer og administration, men med V2 Design får du leveret en færdig og fuldt funktionel hjemmeside, som du selv kan opdaterer med et enkelt museklik, og administrere let og intuitivt.

Med andre ord har du altså ikke brug for os mere, når først vi har leveret din hjemmeside, men fordi den første tid med en ny hjemmeside ofte kan kræve vejledning og tilpasning, inkluderer vores priser på webdesign 1 måneds fuld support efter den endelige levering, på den måde sikre vi os, at din hjemmeside fungerer, og at du kommer godt i gang med at bruge den. Foretrækker du, at vi står for at administrere og opdatere din hjemmeside efter den første måned, er det selvfølgelig også en service vi tilbyder til et meget overskueligt beløb.

Hjemmesider er livsnødvendige for enhver virksomhed, og et fantastisk værktøj til rigtig mange privatpersoner. Hos V2 Design tager vi det skræmmende og uoverskuelig ud af webdesign, og i modsætning til de firmaer som sælger generiske hjemmesider der er lavet på samlebånd, og alle sammen ligner hinanden, leverer vi en unikt designet hjemmeside, skræddersyet efter dine behov og en gennemgående grafiske identitet.

Hvad indebærer webdesign fra V2 Design?

  • Du får en unik hjemmeside. Vi målretter alle designelementer i din nye hjemmeside til at passe til netop din stil og udtryk, hvilket altid vil resultere i et unikt resultat.
  • Enkel og intuitiv brugerflade. Som med både vores tryksager og logodesign, bærer vores webdesign præg af præcision og minimalisme. Vores hjemmesider er smukke og strømlinede, og guider besøgende intuitivt rundt på siden.
  • Du kan klare administrationen selv. Når din nye hjemmesider står færdig, hjælper vi dig godt i gang med at vise hvordan du løbende kan opdatere og administrere siden. For et beskedent beløb kan vi administrere din side for dig, men du vil altid have friheden og muligheden for at klare det hele selv.
  • SEO (søgemaskineoptimering). Vi udfører ikke selv søgemaskineoptimering, men vi arbejder tæt sammen med SEO-specialister. Søgemaskineoptimering kan have indflydelse på hjemmesidens samlede pris, men hvis du ønsker det, sørger vi for, at du får en toptunet og søgemaskineoptimeret hjemmeside.

Rabat på webdesign til iværksættere under 30 år:

-10%